ΟΝΕΙΡΑ

ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Φωτιστικά Προστασίας

Αγαπημένων προσώπων

 

 

 

 

ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Σύνδεση


Loading


Ο Θεός

Υπάρχει;

Μέχρι πριν μερικά χρόνια όχι μόνο υπήρχαν αμφιβολίες αλλά υπήρχε και η εντύπωση ότι οι επιστήμονες και γενικότερα οι άνθρωποι που ανήκαν σε ένα υψηλότερο πνευματικό επίπεδο αμφισβητούσαν την ύπαρξη του. Βέβαια οι κορυφαίοι επιστήμονες πίστευαν οι ίδιοι ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από την απλή θεωρία της εξέλιξης.

«Οποιοσδήποτε εμπλέκεται σοβαρά με την επιστήμη αποκτά την πεποίθηση ότι κάποια δύναμη είναι φανερή στους νόμους του σύμπαντος, ένα πνεύμα που είναι πολύ ανώτερο από τον άνθρωπο». (Albert Einstein ).

Σήμερα η επιστήμη προχωρώντας βαθύτερα στην κατανόηση του ανθρωπίνου σώματος ανακάλυψε καταπληκτικές λειτουργίες στα διάφορα όργανα που τα παρομοιάζει με λειτουργία ανώτερη των πυρηνικών εργοστασίων.  Αν σκεφτούμε κάποια κορυφαία ανθρώπινα τεχνολογικά επιτεύγματα όπως το αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο θα δούμε μηχανές που καταναλώνουν μια πολύ περιορισμένη γκάμα καυσίμων και έχουν ανάγκη συντήρησης και επισκευής κάθε έξι μήνες ή ένα χρόνο. Αν λοιπόν σκεφτούμε αντίστοιχα σαν μια μηχανή το ανθρώπινο σώμα μπορούμε να δούμε ένα απεριόριστο αριθμό καυσίμων που μπορεί να καταναλώσει και ένα πολύ μακρινό σε βάθος χρόνου σχέδιο συντήρησης και επισκευής που μπορεί να φθάσει ακόμη και τα πενήντα ή εβδομήντα χρόνια.

Παράλληλα άλλες μελέτες έδειξαν διάφορες ενεργειακές υπογραφές που υπάρχουν στα οργανικά σώματα. Η αύρα που περιβάλλει όλα τα οργανικά πλάσματα ζωικά και φυτικά δείχνει ενέργεια που υπάρχει και εκπέμπεται σε διαφορετικές ποσότητες από τον κάθε οργανισμό. Επίσης εκτός από την αύρα που μπορεί να φωτογραφηθεί έχουν μετρηθεί και υπάρχουν όργανα που μπορούν να μετρήσουν (Οργονόμετρα) μεταφορές ενέργειας από το ένα σώμα σε άλλο.

Η Δαρβινιστική θεωρία ή θεωρία της εξέλιξης υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει Θεός και ότι όλα έγιναν τυχαία. Βάσει λοιπόν αυτής της θεωρίας θα μπορούσαμε κάλλιστα να υποθέσουμε ότι αφού κατάφερε να δημιουργηθεί τυχαία μια τέτοια καταπληκτική μηχανή όπως το ανθρώπινο σώμα τότε θα μπορούσε να δημιουργηθεί τυχαία ίσως σε κάποιο άλλο ουράνιο σώμα ένα αυτοκίνητο ή ένα αεροπλάνο που είναι και σαφώς πολύ υποδεέστερα. 

Μια απλή μαθηματική απόδειξη της ύπαρξης του Θεού μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι 3000 χρόνια πριν, όταν στη γη κατοικούσαν διάφορα φύλα (Έλληνες, Αιγύπτιοι, Κινέζοι, Πέρσες, Ινδιάνοι, Ίνκας κα) χωρίς καμιά επικοινωνία μεταξύ τους ότι όλοι πίστευαν στην ύπαρξη κάποιας ανώτερης δύναμης μηδενός εξαιρουμένου. Η πιθανότητα όλοι αυτοί οι λαοί να κάνουν λάθος είναι μαθηματικά μηδαμινή (Θεωρία Πιθανοτήτων και Στατιστικής).

Τι είναι.

Μελετώντας αρχαία συγγράμματα και γραφές καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο Θεός είναι μια μορφή ενέργειας κατά βάση πνευματική που διαθέτει άπειρες προσωπικότητες. Κάθε μια προσωπικότητα είναι αυτόνομη (ψυχή) αλλά ταυτόχρονα ανήκει και στο γενικό σύνολο. Τα σημεία της Αγίας Γραφής όπου αναφέρεται Πατήρ Υιός και Άγιο Πνεύμα δείχνουν την πολλαπλότητα και τις διάφορες προσωπικότητες που απαρτίζουν την έννοια Θεός. Επίσης το Κατ΄εικόνα και Καθ' ομοίωση δείχνουν την παρόμοια κοινωνική κατάσταση αντίστοιχα με την ανθρώπινη που επικρατεί στην έννοια Θεός.

Περισσότερα για τις φυσικές και ενεργειακές ιδιότητες του Θεού θα αναφέρουμε σε άλλα άρθρα όπου θα συνδυαστούν με τον κόσμο που μας περιβάλλει.

 


PLASTIC ELECTRIC

Με αγορές άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Μεγάλες Προσφορές 30%

 

Ηλεκτρικό καντήλι τουλίπα χρυσό

 

Ηλεκτρικό καντήλι δισκοπότηρο μαύρο

 


Copyright 2013 ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΑ,
Powered by K.Y.T.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα.