ΟΝΕΙΡΑ

ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

 

ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Σύνδεση


Loading


Το Σύμπαν

Στην αρχή υπήρχε ένα τεράστιο κενό που απλά περιείχε μια τεράστια ποσότητα ενέργειας (Θεός). Κάποια στιγμή η ενέργεια άρχισε να σκέφτεται και να προσπαθεί να εξελιχθεί. Έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα τεράστιο ενεργειακό κομμάτι της (Θεωρία Einstein) και να το μετατρέψει σε μια καινούργια για τα δεδομένα εκείνα ουσία, την ύλη. Πριν προχωρήσουμε θα σταθούμε σε αυτό το σημείο για να εξηγήσουμε τι σημαίνει να "εξελιχθεί".

Καταρχήν να αναθεωρήσουμε ένα μεγάλο λάθος που έχουμε κάνει θεωρώντας τον άνθρωπο και γενικότερα την ύλη ως τρισδιάστατη.  Είμαστε όντα 4 διαστάσεων και η 4η διάσταση μας είναι ο χρόνος. Ο Θεός σαν ενέργεια κατείχε όλον γενικά τον τρισδιάστατο χώρο. Εξελισσόμενη αυτή η ενέργεια έφθασε στην ανάγκη να καταλάβει και την επομένη 4η διάσταση τον Χρόνο. Ο μόνος τρόπος για καταλάβει αυτήν την διάσταση ήταν η ύλη. Για να κατανοήσουμε καλύτερα την κατάσταση ας φανταστούμε ότι είμαστε η ψυχή μας. Πνευματική ενέργεια που ταξιδεύει με σταθερή ταχύτητα 300000 km/sec. ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο. Δηλαδή σε ένα δευτερόλεπτο είναι υποχρεωμένη να διανύσει 300.000 χιλιόμετρα. Πρακτικά όλος ο κόσμος γύρω της είναι ακίνητος.  Αν σκεφτούμε ότι η περίμετρος της Γης είναι περίπου 40000 km τότε σε 1 δευτερόλεπτο έχει κάνει 7.5 φορές τον γύρο της Γης. Η ψυχή λοιπόν ουσιαστικά δεν κατέχει την έννοια του χρόνου αλλά μέσα στο υλικό σώμα της τον συνειδητοποιεί και τον χρησιμοποιεί. Ο χρόνος είναι το μέγεθος που δείχνει την μεταβολή της ύλης. Εάν δεν υπάρχει ύλη η έννοια του χρόνου είναι ανύπαρκτη.

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα πρώτα ουράνια σώματα έπεσε σε μια μεγάλη παγίδα. Ο στόχος του Θεού ήταν η δημιουργία ενός υλικού κόσμου που θα λειτουργούσε περίπου με τις ίδιες αρχές που λειτουργεί και εκείνος. Οι πρώτες ψυχές που τα κατοίκησαν παγιδεύτηκαν σε αυτά γιατί παρόλο που είχαν μια αλληλεπίδραση μεταξύ τους ήταν ουσιαστικά άφθαρτα και οι χρονικές επιδράσεις ήταν τεράστιες. Έτσι προχώρησε στο επόμενο βήμα κατασκευάζοντας υλικά σώματα με περιορισμένη διάρκεια ζωής και ταυτόχρονα με κοινωνική υποδομή φθάνοντας στην σημερινή κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ να τονίσουμε ότι δεν εννοούμε την κοινωνική υποδομή μόνο του ανθρώπου αλλά την κοινωνική υποδομή της φύσης και τον κοινωνικό ρόλο όλων των όντων που την αποτελούν.  

Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι ψυχές δεν υπάρχουν μόνο στους ανθρώπους αλλά σε κάθε υλικό σώμα που αποτελεί μια ολότητα. Ο πλανήτης μας, ένα δέντρο, ένα απομονωμένο οικοσύστημα, ένα ζώο, ένα ψάρι αποτελούν κατοικίες ψυχών.

NASA Space Sounds - Information about the recordings and sample sounds of the planets, moons and rings of planets in our Solar System.

Τροφή για σκέψη μπορούν να μας δώσουν η πρακτικότητα του θανάτου, η τεράστια διαφορά αντίληψης του χρόνου σε ψυχικό από το σωματικό επίπεδο,  η ανάλωση δισεκατομμυρίων ή ίσως και απείρων ψυχών για την κατασκευή του σύμπαντος, η στάση μας απέναντι στην φύση κα.


ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ

Σκεφτείτε Έξυπνα

Μεταφορικά μόνο 2€.

Άνω των 25€ δωρεάν.

 

 

 

 

 

 

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΙΑ
ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ


Copyright 2013 ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΑ,
Powered by K.Y.T.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα.