ΟΝΕΙΡΑ

ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

 

ΓΥΑΛΙΝΑ ΕΙΔΗ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΕΡΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

Σύνδεση


Loading


Η Ψυχή

  Η ψυχή είναι μια μορφή ενέργειας που έχει διττό χαρακτήρα. Αποτελεί μέρος του συνόλου που λέγεται Θεός και το βασικό γνώρισμα της είναι η πνευματικότητα δηλαδή η σκέψη, τα συναισθήματα και όλα όσα αισθανόμαστε και αντιλαμβανόμαστε. Εκτός από την πνευματικότητα διαθέτει και ενεργειακές δυνάμεις μέρη των οποίων εμφανίζονται μερικές φορές και στον υλικό κόσμο όπως η τηλεπάθεια, η τηλεκίνηση, η πρόβλεψη κα. Όταν μια ψυχή καταλαμβάνει ένα πολύπλοκο οργανικό σώμα καταναλώνει σχεδόν όλο το ενεργειακό της απόθεμα για την φυσιολογική λειτουργία του και για τις ανάγκες του (τροφή, κοινωνική συμπεριφορά, διαιώνιση του είδους κα).

 Το πνευματικό επίπεδο των ψυχών διαφέρει και εξαρτάται από τις εμπειρίες της κάθε ψυχής. Ψυχές που έχουν περάσει αρκετές φορές από πολύπλοκα οργανικά σώματα έχουν πολλές εμπειρίες και φυσικά υψηλότερο πνευματικό επίπεδο. Με την πάροδο του χρόνου οι ψυχές βελτιώνονται πνευματικά με αποτέλεσμα την πνευματική βελτίωση του γενικού συνόλου της έννοιας Θεός. Στο ανθρώπινο κοινωνικό σύνολο πολλές φορές δεν είναι ορατή αυτή η εξέλιξη λόγω της συνεχούς εισόδου σε αυτό ειδικά με την πληθυσμιακή αύξηση πρωτογενών ψυχών δηλαδή ψυχών που προέρχονται από απλά οργανικά σώματα ή ακόμη και από ανόργανα.

 Οι ψυχές αν και είναι τα πλέον ισχυρά όντα στο σύμπαν με δυνάμεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πάντα στον φυσικό μας κόσμο έχουν ένα βασικό μειονέκτημα. Είναι τρισδιάστατες δηλαδή δεν κατέχουν τον χρόνο. Για να το καταλάβουμε καλύτερα καταρχήν θα εισάγουμε μια νέα μεταβλητή τον ψυχικό χρόνο και θα τον συνδέσουμε με τον πραγματικό χρόνο, αυτόν δηλαδή τον οποίο γνωρίζουμε. Ας κάνουμε μια υπόθεση ότι ένας άνθρωπος πεθαίνει και απελευθερώνεται η ψυχή του. Από την επόμενη στιγμή η ψυχή γίνεται απλά ενέργεια και αποκτά ταχύτητα 300.000 km/sec. Αυτό σημαίνει ότι σε 1 δευτερόλεπτο πραγματικού χρόνου η ψυχή μπορεί να κάνει 7.5 φορές τον γύρο της γης δηλαδή παρότι ο φυσικός κόσμος φαίνεται ακίνητος σε αυτήν, έχει περάσει 7 τουλάχιστον φορές από το Παρίσι, το Λονδίνο, το Πεκίνο αποκομίζοντας παραστάσεις και κάνοντας τον πραγματικό χρόνο σε αυτήν να φαίνεται τεράστιος. Υποθέτοντας ότι σε 1 δευτερόλεπτο ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει ένα βήμα ενός μέτρου μπορούμε προσεγγιστικά με μια απλή διαίρεση να υπολογίσουμε τον ψυχικό χρόνο. Μετατρέποντας λοιπόν τα 300.000.000 μέτρα/δευτερόλεπτο σε λεπτά ώρες, ημέρες και χρόνια βλέπουμε ότι σε 1 δευτερόλεπτο για την ψυχή έχουν ήδη περάσει 9,64 ψυχικά χρόνια. Η τεράστια αυτή χρονική διαφορά βγάζει την ψυχή τελείως εκτός υλικής πραγματικότητας  κάνοντας την ανίκανη να αντιδράσει σε καταστάσεις που ενδεχομένως να είχαν σχέση ακόμη και με τον θάνατο του υλικού σώματος που κατείχε.

Η ψυχή καταλαμβάνει ένα υλικό αντικείμενο με την γέννηση του και δεν μπορεί να το εγκαταλείψει παρά μόνο με τον θάνατο του. Σε άλλο άρθρο θα δούμε ότι αυτό μπορεί να καταστρατηγηθεί με τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχει.


ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ

Σκεφτείτε Έξυπνα

Μεταφορικά μόνο 2€.

Άνω των 25€ δωρεάν.

 

 

 

 

 

 

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΕΡΙΑ
ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΛΑΔΙΟΥ
ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ


Copyright 2013 ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΑ,
Powered by K.Y.T.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα.